Мрежови компоненти

Сървъри, работни станции, устройства за съхранение на данни

Мрежовите компоненти, които може да намерите при нас, се избират с голяма прецизност. Това се налага поради факта, че Тех-Нет ЕООД държи на качеството и на удовлетворението на своите клиенти.

Може да закупите различни мрежови компоненти- сървъри, работни станции, концентратори, мрежови адаптери, комутатори, устройства за съхранение на данни и други.

Фирма Тех-Нет ЕООД е сертифициран дистрибутор на компоненти за структурни кабелни системи на Reichle & De-Massari /швейцарска компания – лидер в медните и оптични комуникационни технологии, сертифициранa по системата за качеството ISO9001:2000/. Това гарантира сигурност в качеството на изработка на елементите, проектирането, изграждането и поддръжката на цялата стрyктурна кабелна система.

Много от клиентите имат необходимост, освен от получаване на цялостно решение за структурна система, но и доставяне на пълно оборудване за обкръжението на едно работно място. Във връзка с това Тех-Нет ЕООД предлага продукти,като: комуникационни шкафове, електрически ключове и контакти, пластмасови канали и колонки, активно мрежово оборудване и UPS системи. Предлаганите компоненти са произведени от водещи компании в тази сфера - CimaBox /Стенни и подови кутии, колонки на модулен принцип/; Simon / Електрически контакти и ключове, комуникационни модули, озвучителни модули, защитна автоматика, интелигентни системи за управление/; Draka /Оптични и медни комуникационни кабели/; Dintek /медни, оптични и комуникационни компоненти/.

 

Наш партньор е:

“Р и М България” ЕООД е частна компания създадена в началото на 1995 г. За повече от 10 години работа на българския пазар “Р и М България” ЕООД се е превърнала в основен играч на един специфичен пазар – пазарът на структурни кабелни системи и компоненти. През годините “Р и М България” ЕООД се е доказала, като дистрибутор с добавена стойност, който предлага цялата гама продукти, необходими за изграждането на висококачествени комуникационни решения.