Системи за видеонаблюдение

Изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение

Видеонаблюдението в днешни дни не е прищявка, а необходимост. В нашата дългогодишна практика сме установили, че всеки клиент се нуждае от специалист, който да планира правилното и точно изграждане на системата за видеонаблюдение. Това се налага поради факта, че проектът е ключов елемент за постигане на желаните цели и висока степен на ефективност. Правилният подбор на техническите средства за видеонаблюдение - камери, обективи, видеорекордери, DVR платки,  са в основата за успешна реализация.

Преди да направите покупка, Ви препоръчваме да помислите каква е целта на проекта- дали ще използвате системата за видеонаблюдение да проследите процеса на работа на своите служители, дали искате да защитите дома си или ще наблюдавате открити площи. Имате ли нужда от прецизно изображение или ще наблюдавате по-големи площи? Ще са Ви необходими записи или ще наблюдавате само в реално време? 

Нашият екип от специалисти с дългогодишен опит в системите за видеонаблюдение ще проектира, изгради и монтира желаната от Вас конфигурация.

Тех-Нет ЕООД е директен вносител и дистрибутор на видео камери и компоненти за видеонаблюдение.

Доверете ни се и ние ще Ви осигурим желаната от Вас сигурност!