Структурно окабеляване

Информационната инфраструктура е неотменна част от всяка бизнес сграда. Тя включва всички видове слаботокови кабелни системи – структурно окабеляване, телефония, видеонаблюдение, контрол на достъпа, пожароизвестяване, кабелна и сателитна телевизия и др. 

Съвременните стандарти изискват висококачествено окабеляване, като необходимо условие за използването на съвременните комуникационни технологии за пренос на глас, данни и осигуряване на безопасност в сградите. 

Фирма Тех-Нет ЕООД е сертифициран дистрибутор на компоненти за структурни кабелни системи на Reichle & De-Massari /швейцарска компания – лидер в медните и оптични комуникационни технологии, сертифициранa по системата за качеството ISO9001:2000/. Това гарантира сигурност в качеството на изработка на елементите, проектирането, изграждането и поддръжката на цялата стрyктурна кабелна система.
Нашите клиенти получават гаранция за период от 5 години за всеки компонент, 20 години на системите или безсрочна за приложенията.
Всички продавани компоненти имат сертификати за качество, негоримост и неотделяне на отровни вещества.

С продуктите на Reichle & De-Massari са изградени структурните кабелни системи на: 
"БУЛБАНК" АД 
"Майкрософт България" ЕООД  
"Обединена българска банка" АД 
"Бизнес парк София " 
"Българска народна банка" АД 
Американски университет - Благоевград 
Банка ДСК АД 
Министерство на земеделието  
"Софарма"АД 
Министерство на финансите 
"Нестле"- София ООД  
"Кока-Кола дистрибютърс" АД 
"Лукйол България" ЕООД 
Мосю Бриколаж 

Много от клиентите имат необходимост, освен от получаване на цялостно решение за структурна система, но и доставяне на пълно оборудване за обкръжението на едно работно място. Във връзка с това Тех-Нет ЕООД предлага продукти като: комуникационни шкафове, електрически ключове и контакти, пластмасови канали и колонки, активно мрежово оборудване и UPS системи. Предлаганите компоненти са произведени от водещи компании в тази сфера - CimaBox /Стенни, подови кутии и колонки на модулен принцип/; Simon / Електрически контакти иключове, комуникационни модули, озвучителни модули, защитна автоматика, интелигентни системи за управление/; Draka /Оптични и медни комуникационни кабели/; Dintek /медни, оптични и комуникационни компоненти/.

 

Наш партньор е:

“Р и М България” ЕООД е частна компания, създадена в началото на 1995 г. За повече от 10 години работа на българския пазар, “Р и М България” ЕООД се е превърнала в основен играч на един специфичен пазар – пазара на структурни кабелни системи и компоненти. През годините “Р и М България” ЕООД се е доказала като дистрибутор с добавена стойност, който предлага цялата гама продукти, необходими за изграждането на висококачествени комуникационни решения.