Видеонаблюдение и системи за сигурност

Нуждаете се от висококачествена система за видеонаблюдение на Вашия дом, офис или производствено помещение?

Изборът на правилна конфигурация или на отделни компоненти за видеонаблюдение ще осигури максимално добри резултати за Вашите цели. Продуктите за охрана на Вашия дом се различават от тези за видеонаблюдение на производственото Ви помещение или офис.

Наблюдението на персонала трябва да се случва по дискретен начин, за да не се чувстват служителите Ви контролирани. Те трябва да се чувстват комфортно и сигурни във Вашето доверие. За целта трябва да се подберат подходящи видеокамери за скрит монтаж, които да не притесняват работата на Вашите служители.

Системите за видеонаблюдение на дома Ви или на цяла сграда с цел предотвратяване на кражби не се нуждаят от дискретност.

При нас ще откриете необходимите продукти за Вашите цели на видеонаблюдението, защото сме директен вносител и дистрибутор на широка гама видеокамери и компоненти. Предлагаме Ви камери, видеорекордери, DVR платки, цели системи за видеонаблюдение и други компоненти и аксесоари с високо качество.

Цените, които поддържаме, са конкурентни и заедно с качеството на продуктите ще удовлетворят и най-взискателните ни клиенти.

Може сами да конфигурирате Вашата система като изберете предпочитаните от Вас модели камери и ги комбинирате с други компоненти и аксесоари или да се доверите на нашите готови предложения за цели системи за видеонаблюдение.

Контролирайте и управлявайте Вашия дом или бизнес, избирайки продуктите на Тех-Нет ЕООД.

 

В нашия електронен магазин може да намерите пълна гама от предлаганите продукти:

Камери и системи за видеонаблюдение на конкурентни цени