За нас

Фирма Тех-Нет ЕООД предлага комплексни решения за бизнес сгради и офиси в сферата на слаботоковите инсталации: проектиране, изпълнение, управление и адаптиране към нуждите на клиента. Компанията извършва цялостен инженеринг на комуникационни и информационни инфраструктури, структурно кабелни системи, системи за сигурност. Дългогодишният ни опит в тази сфера ни помогна да се специализираме в изграждането на алармени системи, системи за видеонаблюдение, пожароизвестяване и пожарогасене, контрол на достъп, периметрова охрана, интегрирани системи за сигурност, системи против кражби в търговски обекти и други.

Тех-Нет ЕООД предлага продукти, като медни кабелни системи – категория 5Е, 6 и 7, активно и пасивно мрежово оборудване, комуникационни шкафове, електрически ключове, контакти, пластмасови канали и колонки, активно мрежово оборудване и UPS системи, системи за контрол на достъп, пожарозивестяване, видеонаблюдение, всички видове LAN и WAN.

При нас може да откриете също и широка гама от продукти за офиса – компютри, принтери, всякакви видове компютърни компоненти и офис аксесоари.

Нашата дейност и успех се дължат на познаване нуждите и защита интересите на клиентите ни. Ръководейки се от съвременните изисквания за сигурност, ние предлагаме висококачествени продукти от най-ново поколение. Избираме прецизно продуктите, с които работим и ги съобразяваме с пазарните тенденции.

Избирайки Тех-Нет ЕООД за свой партньор, вие може да бъдете сигурни в качеството на обслужване и на продуктите, които получавате.


ПАРТНЬОРСТВА: